Georges Monin zakládá společnost v Bourges, Francie.
Vývoj a uvedení prvních ochucených sirupů MONIN.
Začíná export likérů a sirupů do Evropy a Karibiku.
Prodej přesahuje 1 milion lahví, představuje se maskot Le Troubadour.
Po úmrtí zakladatele přebírá vedení syn Paul Monin a zaměřuje výrobu čistě na sirupy.
Olivier Monin se stává prezidentem a otevírá dveře globální expanzi.
Spuštění prvního závodu mimo Evropu – Clearwater, Florida (USA).
Otevření výrobního závodu Kuala Lumpur, Malajsie a brand office v Šanghaji.
MONIN slaví 100 let a uvádí limitované jubilejní edice.
V Clearwater vzniká Flavor Innovation Center pro vývoj nových příchutí.
Spuštění továrny v Číně, rozšíření sítě výrobních závodů na čtyři kontinenty.
Otevření druhého amerického závodu v Nevadě, navýšení kapacity pro Severní Ameriku.
Portfolio čítá 150+ příchutí, 5 výrobních závodů a distribuci ve více než 150 zemích.